• BADRITUEEL EN LICHAAMSBEHANDELINGEN (30min)

 • Begin uw spa-ervaring met onze badrituelen en lichaamsbehandelingen, en geniet van een volledige ontspanning van lichaam en geest. Lichaamsscrubs die de zintuigen prikkelen, zachte pakkingen, een bad met essentiële oliën... een behandeling voor een zachte, licht geparfumeerde huid. Deze behandelingen kunnen in duo uitgevoerd worden. De prijs is per persoon. 

 • Japans bad met aroma’s en bloemen

  Gun uzelf een moment van intense ontspanning met deze Japanse badceremonie en profiteer van de weldaad van een individuele combinatie van essentiële oliën, kleuren en verse rozenblaadjes. Dit ritueel schudt de zintuigen wakker, voor een perfecte balans tussen lichaam en geest 

  35 euro

  Stimulerende aromatische scrub met kruiden

  Gun u een moment van welzijn dankzij dit eeuwenoude ritueel dat geïnspireerd is op de schoonheidsrecepten en behandelingen van het eiland Java. Laat u vervoeren door de subtiele geuren van deze stimulerende behandeling op basis van kruiden en zeezout, voor een zachte, satijnen huid. 

  50 euro

  Zuiverende scrub met zwarte Beldi zeep

  Maak kennis met de kern van de Oosterse traditie. Wij hebben dit eeuwenoude recept gecombineerd met de scrubwerking van de kassahandschoen, voor een grondig gezuiverde, zachte, satijnachtige en heerlijk geurende huid. Deze behandeling wordt uitsluitend uitgevoerd voor de zuiverende, ontgiftende pakking met Rassoul crème. De kassahandschoen krijgt u mee naar huis. 

  50 euro

  Zuiverende ontgiftende pakking met Rassoul crème

  Laat u vervoeren naar het hart van de magische wereld van Marokko en de Marokkaanse tradities, voor een verkwikte, zijdezachte huid dankzij de ontgiftende eigenschappen van deze natuurlijke klei. Deze behandeling wordt uitsluitend uitgevoerd na een zuiverende scrub met zwarte Beldi zeep 

  50 euro