• Gelaatsverzorgingen en huidverbetering

 • GEZICHTBEHANDELING-MASSAGE CINQ MONDES

  Geïnspireerd door voorouderlijke tradities op het gebied van gezichtsmassage combineren de gezichtsbehandelingen van Cinq mondes vakmanschap en volledige ontspanning. Elke behandeling start met het verwijderen van make-up, daarna volgt een reiniging en peeling van het gezicht, en ten slotte een masker en hydratatie volgens de behoeften van uw huid. Bij elke behandeling wordt er steeds een uitgebreide huidanalyse uitgevoerd en persoonlijk advies voor de thuisproducten meegegeven. Deze behandelingen kunnen niet in duo uitgevoerd worden. De prijs is per persoon. 

 • Cinq Mondes gezichtsbehandeling-massage voor een stralende huid ‘Ritueel van Bali’ – 30 minuten

  Profiteer van de subtiele geuren van tropische bloemen in deze behandeling
  voor een ‘stralende huid’, geïnspireerd op de Balinese schoonheidsrituelen,en ontdek de weldaad van een gereinigde, weldadig aanvoelende en stralende huid.

  50 euro

  Cinq Mondes liftende, verstevigende gezichtsbehandeling-massage ‘KO BI DO’ – 60 minuten

  Deze antirimpelbehandeling laat zich inspireren door een eeuwenoud Japans ritueel ‘Ko bi do’, een echte handmatige gezichtslifting. Het hele gezicht en de hals worden behandeld met grondige grepen, uw huid wordt verkwikt, glad en verstevigd. 

  75 euro
 • GELAATSVERZORGINGEN DERMALOGICA

  Gelaatsvezorging (vrouwen – mannen – tieners)

  Uw huidexpert zal een behandeling creëren afgestemd op de individuele behoeftes van uw huid. Bij elke behandeling wordt er steeds een uitgebreide huidanalyse uitgevoerd en persoonlijk advies voor de thuisproducten meegegeven. Deze behandelingen kunnen niet in duo uitgevoerd worden. De prijs is per persoon. 

 • Dermalogica gelaatsverzorging 45 minuten

  dubbele reiniging – dieptereiniging – verwijderen comedonen en verstoppingen – masker – serum – dag-of nachtverzorging

  60 euro

  Dermalogica gelaatsverzorging 60 minuten

  dubbele reiniging – dieptereiniging – verwijderen comedonen en verstoppingen – gelaatsmassage - masker – serum – dag-of nachtverzorging

  75 euro

  Dermalogica gelaatsverzorging 75 minute

  dubbele reiniging – dieptereiniging – verwijderen comedonen en verstoppingen – gelaat-, nek- en schoudersmassage - masker – serum – dag-of nachtverzorging

  90euro