• Kyalin-proteinedieet

   

 • "Het wonderdieet" Kyalin-proteinedieet

   

  Met dit moderne Kyalin-proteinedieet onder begeleiding van een opgeleide Kyalin coach zal je op een gezonde en verantwoorde manier uw overtollige kilo's snel kunnen aanpakken. Door de begeleiding en opvolging is het een motiverende manier om je overtollige kilo's vet te verliezen, zonder honger en op een gezonde manier. Kyalin-proteinedieet staat voor kwaliteitsproducten, een uitgebreid gamma en therapeutische begeleiding. Je kiest zelf hoe slank je wilt zijn. Wil je 3 kg of 30 kg vermageren? Dan is Kyalin-proteinedieet altijd de beste oplossing.

 • Wat is een Kyalin-proteinedieet?

  Een belangrijke basisregel binnen het eiwitdieet is het beperken van koolhydraten (suikers) en vetten.. Door het beperken van koolhydraten  dwingen we je lichaam om zijn energie elders uit te halen. In eerste instantie kiest ons lichaam dan voor de afbraak van spieren, maar die worden beschermd door de toevoer van de proteinesupplementen. Gevolg: de enige overblijvende optie is de verbranding van je vetmassa!


  Zonder de proteinesupplementen van Kyalin worden de spieren tijdens een dieet altijd afgebroken. En dit leidt tot een jojo-effect na het dieet want spieren zorgen immers voor de verbranding.

 • Is dit een gezond dieet?

  Als je een proteinedieet volgt bij een deskundig centrum en onder begeleiding dan is het Kyalin-proteinedieet helemaal niet ongezond. Als je alle dieetregels van je coach volgt, alle voorgeschreven vitamines en mineralen inneemt dan heeft dit geen nadelige effecten op je gezondheid en lichaam.

 • Mag ik dan alleen maar shakes drinken?

  Het moderne Kyalin-proteinedieet bestaat niet alleen uit poedertje maken of shakes drinken. Door het ruime assortiment van Kyalin merk je nauwelijks dat je op dieet bent. De proteinesupplementen zijn geen vervangmaaltijden want deze dienen gecombineerd te worden met groenten. De proteinesupplementen verzekert het behoud van spiermassa, duurzaam behoud van het nieuwe gewicht en snelle vetverbranding. 

 • Wat mag ik eten tijdens het dieet?

  Bij de start volg je een strikt dieet op basis van een aantal proteinesupplementen gecombineerd met groenten. Al vlug wordt er opnieuw vlees/vis toegevoegd. Afhankelijk van je resultaat gaan we opnieuw brood, fruit, aardappelen en pasta toevoegen. Aan het einde van het dieet eet je weer normaal zonder proteinesupplementen.

 • Wat moet ik doen om te starten met het dieet?

  Bij de start van het dieet wordt tijdens het intakegesprek van 60 minuten een programma op maat gemaakt. Tijdens dit uitgebreide gesprek wordt de theorie en de praktijk uit de doeken gedaan. We leggen alle principes en regeltjes uit zodat je zonder kopzorgen kan starten. Je krijgt ook steeds fasepapieren mee zodat je thuis nog alles eens kunt doornemen. Daarna kom je op regelmatige tijdstippen langs (afhankelijk van je fase) voor je opvolging. Tijdens de opvolging word je gewogen en je lichaamssamenstelling nagekeken. 

 • Hoe lang moet ik het Kyalin-proteinedieet volgen?

  Hoe lang een Kyalin-proteinedieet duurt is afhankelijk van het aantal kilo's die je wilt verliezen en je motivatie. Het dieet staat en valt met de motivatie van de persoon. Je kan in een korte tijd een aanzienlijk gewichtsverlies bereiken. Maar dit is enkel mogelijk als je je strikt aan de voedingsregels houdt. Wij zijn overtuigd van de perfecte werking van ons proteïnedieet. Het Kyalin-proteinedieet werkt altijd en leidt bij iedereen tot tevreden resultaten. Maak gebruik van de opvolging en je bereikt snel je ideale gewicht. Dat beloven we je! 

 • Wat als ik op eens wil uit eten gaan?

  Heel belangrijk om te weten bij een Kyalin-proteinedieet dat je sociaal leven er zeker niet mag gaan onder lijden. Op iedere menukaart vind je een gezond alternatief: een slaatje met gebakken kip, een steak met groentjes (de frietjes laat je gewoon links liggen, niet?), groentjes in de wok met scampi's, … .

 • Heb ik honger tijdens het Kyalin-proteinedieet?

  Tijdens het Kyalin-proteinedieet zal je geen honger hebben of je slap voelen. Door het hele proces dat op gang getrokken wordt, op een natuurlijke manier verdwijnt het hongergevoel na 2 tot 3 dagen en val je heel snel af. Na 3 dagen komt het lichaam in ketose of vetverbranding. De toestand van ketose neemt het hongergevoel weg. In dit proces ga je je ook heel wat energieker voelen.

 • En wat na het Kyalin-proteinedieet?

  De sleutel tot het behoud van een gezond gewicht is de stabilisatie. Belangrijk voor het behouden van je gewichtsverlies is het doorlopen van het volledige stappenplan, waarbij nieuwe en gezonde voedingsgewoontes worden aangeleerd. Wij blijven je graag opvolgen na je dieet. Zodat we je kunnen helpen je nieuwe voedingsgewoontes te onderhouden en ze niet uit het oog te verliezen. 

 • Is een Kyalin-proteinedieet duur?

  In het begin gebruik je 4 tot 5 proteinesupplementen per dag, dit vermindert tot 3,2,1,0 supplementen per dag. Per proteinesupplement moet je op 2 à 3 euro rekenen. Als je uitrekent hoeveel je uitgeeft aan boodschappen en allerhande 'ongezonde' tussendoortjes is de vergelijking vlug gemaakt. We beloven je een snel en blijvend resultaat en dat is toch waar je op zoek was na misschien wel talrijke diëten te proberen.

 • Waarom mag ik geen fruit eten tijdens de afslankfase

  Fruit bevat erg veel koolhydraten en die moeten tijdens de afslankfase vermeden worden. Vanaf de reïntroductiefase mag je de minst koolhydraatrijke fruitsoorten eten. In een gezonde voeding is terug alle fruit toegelaten.

 • Voorwaarden

  Kyalin is een afslankprogramma onder therapeutische begeleiding. Als je het programma volgt, koop je de Kyalin-producten die nodig zijn afhankelijk van je fase bij je coach. Wij zullen je begeleiden en motiveren doorheen het dieet en helpen je graag bij de keuze van je producten. Bij onvoldoende of geen aanschaf van producten wordt alle begeleiding stopgezet en vervallen de beurten opvolging. 

  Afspraken dienen 24u op voorhand geannuleerd te worden. Zoniet wordt er een beurt afgehouden van het abonnement of aangerekend. 

 • Heb je nog vragen?

  Heb je nog vragen na het lezen van deze informatie? Aarzel dan zeker niet om langs te komen voor een gratis informatiegesprek of maak een afspraak dan hebben we wat meer tijd voor je. Tijdens dit informatiegesprek beantwoorden we al je vragen, kunnen we je vertellen wat je ideale gewicht is en of het dieet geschikt is voor je.