• Personal coaching

 • Mijn missie is om de mobiliteit en de kracht van het lichaam te verbeteren of naar een hoger niveau te brengen. Daardoor kan pijn en vermoeidheid afnemen. Daarnaast gaan de  prestaties verbeteren en wordt de  functionaliteit van je lichaam geoptimaliseerd.

  Of je nu topsporter, competitieve of recratieve sporter bent. Of je hebt de laatste jaren te weinig beweging gehad en je hebt het gevoel dat alles wat stram zit. Wij kunnen je hierbij helpen!!

 • Ik stel me graag voor!

  Ik ben zaakvoerder van Sunset Boulevard samen met mijn echtgenote Annelies. IK heb reeds 13 jaar ervaring als personal Powerplate coach Tevens ben ik 6 jaar actieve atletiektrainer en blijf me steeds bijscholen aan de Vlaamse Trainersschool.

  Door mijn jarenlange ervaring weet ik als geen ander hoe ik ieder individu op een correcte manier moet begeleiden voor optimale resultaten en tevredenheid. 

  Titels als atletiektrainer:
  1 x Vlaamse titel
  8 x Belgische titel
  2 x Brons op EK 35+
  2 X Zilver op EK 35+

   

 • Hoe gaan we van start?

  Ik nodig je graag uit om een afspraak te maken voor een gratis testsessie t.w.v. 40 euro. 

  Tijdens deze testsessie luister ik wat jouw doelstellingen zijn of bepalen we die samen. Daarna gaan we onmiddellijk aan de slag met de personal coaching/training zodat je eerst ervaring hebt met de manier van coaching.  Tijdens deze training en screening kan ik dan jouw niveau bepalen en de werk- en verbeterpunten in kaart brengen. 

 • De effectieve personal coaching!

  Tijdens de personal coaching gaan we aan de slag met weerstandsbanden, gewichtsballen, gewichten, kettlebells, bosubal, gymbal aangevuld met enkele oefeningen op de Powerplate. Door deze coaching word je krachtiger, leniger, fitter, energieker. Daarnaast wordt de coördinatie, evenwicht en stabiliteit sterk verbeterd. 

  De training duurt 45 minuten en ik kan maximum 2 persomen op hetzelfde moment begeleiden. 

  Het trainingsprogramma is een individueel programma opgemaakt naar jouw doelstellingen bepaald tijdens de testsessie. Deze kunnen uiteraard verder aangepast of uitgebreid worden. Ik wil graag benadrukken dat niet iedere sportdiscipline dezelfde aanpak vereist. Daarbij wil ik heel graag samen meedenken met jou om je tot een bepaald niveau te brengen. 

 • Wat is de kostprijs?

  Training per persoon: 20 euro (hier is er een mogelijkheid dat je met 2 bent)

  10 beurten - 200 euro
  22 beurten - 400 euro

  (Wil je graag privé-training voor 1 persoon = 40 euro/persoon:10 beurten - 400 euro of 22 beurten - 800 euro)