• Wellness privé sauna

 • Saunacenter Sunset Boulevard staat voor privé, ruimte en netheid!

  Wil je ook eens ontspannen en genieten van een privé sauna wellness, jacuzzi en turks stoombad en ben je op zoek naar een wellness privé sauna in west vlaanderen?

  Wellness Sunset Boulevard is een wellness privé sauna aan de rand van Ieper om puur te ontspannen en te genieten en om even alle drukte en stress te vergeten, je kan bij ons tot rust komen met het gevoel van warmte en water. Wil je het gevoel hebben dat de luxe waarin je baad enkel en alleen voor jullie bestemd is? Je kan zowel met 2 als maximum met 6 personen gebruik maken van de sauna, turks stoombad, jacuzzi, douches, koud dompelbad en de ruime intieme relaxruimte met open haard. De ruimtes zijn zeer ruim en gezellig ingericht, onze relaxruimte is zeker één van onze troeven. Aan de cetraal geplaatste openhaard kun je even de tijd nemen en genieten van een drankje uit onze minibar. 

  Ontdek ook op onze website welke wellness arrangementen en massages er kunnen geboekt worden, deze kunnen zowel in combinatie met de wellness privé sauna als apart geboekt worden.

  Neem vlug een kijkje bij onze lastminutes welke plaatsjes er nog vrij zijn of reserveer online of via 057/366020.

 •  

  2 personen

  3 personen

  4 personen

  5 personen

  6 personen

  2 uren

  €85

  €115

  niet mogelijk*

  niet mogelijk*

  niet mogelijk*

  3 uren

  €115

  €145

  €175

  €205

  €235

  4 uren

  €145

  €175

  €205

  €235

  €265

  * Vanaf 4 personen dient er voor minimum 3 uren gereserveerd te worden.

  Reserveer nu

 • Kinderen < 10 jaar: gratis (geen badjas of handdoek)

  Gebruik van volledige wellness accommodatie (sauna, turks stoombad, jacuzzi, koud dompelbad, douches, intieme relaxruimte met open haard, badlinnen, douchezeep, shampoo, fris bronwater en koffie).

  Indien U geen 24 uur op voorhand uw reservatie annuleert, wordt deze aangerekend.

 • Huisregels

  - Het is verboden te roken zowel beneden in de natte ruimte als boven in de privé-wellness - Het dragen van swemkredij is toegelaten - Het douchen voor het gebruikt van de wellnessruimte is verplicht - Wij kunnen mensen weigeren voor gelijk welke reden dan ook - Wanneer er schade wordt veroorzaakt ben u verplicht deze te vergoeden - Wij kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden voor ongevallen, lichamelijke of materiële schade, verlies van goederen, diefstal, verkeerd gebruik van de accomodatie en zal dus nooit in gebreke gesteld kunnen worden. - Bij laattijd verlaten van de pivé-wellness zal per kwartier 20 euro aangerekend worden.

  Bij iedere boeking van de privé-wellness gaat de klant akkoord met deze huisregels