• Sunless Tanning

 • "gezond bruin in slechts enkele minuten met sunless tanning"

  De sunless tanning van Infinity Sun geeft uw huid een stralende, natuurlijk ogende, goudbruine teint en dat in slechts enkele minuten op basis van 100% natuurlijke ingrediënten en met een vakkundige spuittechniek.

 • Prijs

  Behandeling

  Tarief

  Gelaat/decolleté/armen/rug

  €30

  Benen

  €30

  Lichaam en gelaat

  €45

   

  Reserveer nu

 • Waarom sunless tanning of airbrush tanning van Infinity Sun? 
  De sunless tanning of airbrush tanning van Infinity Sun bied je 100% natuurlijke, cosmetische behandelingen aan. De producten bestaan uitsluitend uit anti-oxidanten en plantaardige ingrediënten die je huid verrijken, voeden en versterken. Walnootextract gaat zorgen voor je bruine kleur. Er worden dus geen chemicaliën(alcohol, geurstoffen, gifstoffen, … ) gebruikt die zorgen voor een gele of oranje kleur. Uniek bij de sunless tanning of airbrush tanning van Infinity Sun is de aloë mix. Een verfijnde combinatie van exotische aloëplanten, die helpen om poreuze plekken op het lichaam te hydrateren. Dit product zorgt ervoor dat de sunless tanning of airbrush tanning gelijkmatig door de huid kan dringen, met als resultaat een langduriger en een mooi egale teint. 

  Wil je er graag nog anti-aging erbij of graag strakke billen? 
  Een direct zichtbaar verjongende behandeling voor de huid, gemaakt van exotische plantenextracten, anti-oxidanten en puur plantaardige ingrediënten om de natuurlijke gloed van de huid te herstellen. Deze superbehandeling is ideaal voor gebruik direct na de sunless tanning  of airbrush tanning maar kan ook gebruikt worden voor de verzorging van de droge huid en de huid met verminderd collageen. Zie hoe rimpeltjes en cellulitis vervagen! Het resultaat wordt 4 dagen behouden, leuk om eindelijk eens het korte rokje aan te trekken. 

  Wil je graag nog meer schitteren? 
  Kies dan voor de Infinity shimmer hydration elixer. Een exclusieve combinatie van een glansmiddel waaraan verzachtende en vochtinbrengende bestanddelen zijn toegevoegd, die dienen om de huid zachter te maken en tegelijkertijd een prachtige glans te geven. De perfecte aanvullende huidverzorgende behandeling. Het glanzend effect verdwijnt bij de eerste douchebeurt. Dit 'schitterend' product kan aangebracht worden direct na het de sunless tanning of als behandeling tussen de sunless tannings of zelfs voor die geen sunless tanning airbrush tanning wenst, maar slechts een subtiel glanseffect wil creëren. 

  Kan ik ook de anti-aging behandeling of glans hydratatie behandeling doen zonder sunless tanning? 
  De anti-aging behandeling kan ook gebruikt worden voor de verzorging van de droge huid en de huid met verminderd collageen. De versterkende eigenschappen van dit product maken de huid weer elastisch en werken verstevigend. De glans hydratatie behandeling is de perfecte aanvullende huidverzorgende behandeling. De verzachtende en vochtinbrengende ingrediënten maken de huid zachter en creëren een subtiel glanseffect. 

  Hoe verloopt een behandeling? 
  Een goede voorbereiding en nabehandeling is beter resultaat. Met een goede voorbereiding en nabehandeling geniet je het langst van je Infinity Sun teint.

  Bij ons heb je de keuze om enkel het gelaat en decolleté, de benen of het hele lichaam te laten tannen. Voor het gelaat en decolleté volstaat het je bloes of trui uit te doen . Wil je je volledig lichaam laten tannen dan neem je plaats in ons tanning theater en word je hele lichaam 'bruin gespoten'. Dit duurt 5 tot 10 minuten en daarna blijf je nog enkele minuutjes zodat alle ingrediënten verder kunnen opgenomen worden. De teint wordt bepaald aan de hand van het huidtype zodat we een natuurlijke kleur bekomen. Doordat dit product een cosmetische bronzer bevat, gemaakt van walnootextract, is er direct resultaat zichtbaar. De teint ontwikkelt zicht volledig in 12 uur. De kleur blijft 5 tot 8 dagen, het kan soms iets langer. Een goede voorbereiding en nazorg is heel belangrijk.

   

 • Voorbereiding en nazorg tanning Infinity Sun

   

  Een goede voorbereiding zorgt voor een mooier resultaat en een kleur die langer blijft zitten. Voor een optimale Infinity Sun ervaring is het belangrijk om onderstaande aanbevelingen op te volgen. Zo garanderen wij je optimale resultaten en geniet u het langst van je Infinity Sun teint.

   

  Voor de behandeling

  • Harsen: tenminste 3 dagen voor de behandeling.
  • Scheren: mag nog 1 dag voor de behandeling.
  • Gebruik minimaal 4 dagen voor tanning sessie géén gewone scrub of scrub-handschoen! Dit zal de gelijkmatigheid van de tanning beïnvloeden.
  • Gebruik een week voor de tanning sessie geen douchegels, bodycrème, lotions met minerale oliën. Deze gaan een laagje vormen op de huid en daardoor kan het product van Infinity Sun niet voldoende intrekken. Liefst enkel water gebruiken en eventueel met Dermalogica Conditioning Body Wash

  Dag van de behandeling

  • Gebruik op de dag van je behandeling die niet-schurende exfoliant van Infinity Sun. Loszittende dode huidcellen moeten verwijderd worden. Vergeet niet je ellebogen en knieën, handen, voeten en gelaat
  • Voor je vertrekt naar je afspraak spoel goed je lichaam met alleen warm water. Geen zepen meer gebruiken!
  • Gebruik op de dag van je tanning sessie geen vloeibare make-up, dagcrème, bodycrème, lotions, parfum en deodorant zodat je lichaam 100% droog is. De huid moet de vloeistof van Infinity Sun kunnen opnemen.
  • Breng losse, donkere kleding en teenslippers mee voor na je Infinity Sun sessie. Er wordt gewerkt met walnootextract die zorgt voor een onmiddellijk zichtbaar resultaat. Zo kunnen we ook nakijken of lichaam volledig behandeld is. Deze bronzer kan dus wat afgeven aan de kledij maar gemakkelijk uit de kledij gewassen worden.

  Na de behandeling

  • De teint ontwikkelt zich volledig gedurende 12 uren. Daarom wordt geadviseerd om tot 1 dag na de behandeling te wachten met douchen, baden of zwemmen.
  • Ga niet sporten gedurende de eerste 12 uur om transpireren te voorkomen (wacht zeker tot na de 1° douche)
  • Om de teint langer mooi te houden en de houdbaarheid te verlengen adviseren we om tenminste 1x/dag de Infinity Sun's Tan Extender te gebruiken. Deze zorgt tevens voor een gelijkmatiger vervaging van de teint.
  • Gebruik de Infinity Sun Glow on the Go spray om het gezicht, de handen en voeten op te frissen tussen twee Infinity Sun sessies.
  • Gebruik altijd een goed zonneproduct(vraag naar Dermalogica) als je in de zon gaat, sunless tanning biedt geen bescherming tegen verbranding door de zon.
  • Uiteraard zorgt sauna, zwembad, hottubs en overmatig scrubben ervoor dat je teint sneller vervaagt.